Ministar Srbije za socijalna pitanja sa direktorkom GIZ-a o unapređenju rada

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Sep.2020, 17:15

Ministar Srbije za socijalna pitanja sa direktorkom GIZ-a o unapređenju rada

Ministar Srbije za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, Zoran Đorđević, i direktorka Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ) Daniela Funke razgovarali su danas o projektima i aktivnostima koje zajedno sprovode s ciljem da se oceni dosadašnji rad i uoči prostor za dalje unapređenje, saopštilo je Ministarstvo.

"Saradnja sa GIZ-om je na odličnom nivou, zahvalni smo posebno na kontinuiranoj posvećenosti i interesovanju za oblast socijalne zaštite >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i pružanje podrške najosetljivijim kategorijama stanovništva, inkluzije Roma i ekonomskih migracija", rekao je Đorđević.

Ocenio je da je veoma značajna podrška GIZ-a za primenu Strategije o ekonomskim migracijama za period 2021-2027. godine sa naglaskom na ključnu važnost izrade pratećeg Akcionog plana.

Ministarstvo je dodalo da je Funke zahvalila Đorđeviću "na otvorenosti za nalaženje novih modaliteta zajedničkog rada".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.