Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Mar.2024, 15:03

Ministar Mali predstavio Zederu i nemačkoj delegaciji projekte Srbije

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da će sa svim projektima koji su u planu da se završe ili započnu do 2027. godine Srbija napraviti pravi skok u budućnost, kako je, podseća, i ime programa sa kojim treba da se pogura dalji ekonomski rast i ekonomski preporodi država. Mali je, u Palati "Srbija", gde je predsednik Aleksandar Vučić primio u radnu posetu predsednika Vlade Bavarske Markusa Zedera, predstavio kapitalne projekte koji očekuju Srbiju, kao i dosadašnje ekonomske performanse zemlje tokom globalnih kriza.  

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Srbija kroz višeslojnu krizu prolazi stabilno

Izvor: Danas, 15.Mar.2024

Siniša Mali, potpredsednik Vlade i ministar finansija predstavio je kapitalne projekte u Palati Srbija prilikom posete predsednika Vlade Bavarske Markusa Zedera, saopštilo je Ministarstvo finansija.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.