Ministar Mali objavio na Instagramu: Preko dva miliona prijava za 100 evra

Izvor: Večernje novosti, 13.Maj.2020, 20:10

Ministar Mali objavio na Instagramu: "Preko dva miliona prijava za 100 evra"

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali je objavio da je broj prijavljenih za pomoć od 100 evra premašio dva miliona Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali je objavio da je broj prijavljenih za pomoć od 100 evra premašio dva miliona danas do 20 časova. Ministar Mali je ovaj podatak objavio na svom Instagram nalogu.- U prvih 12 sati preko dva miliona građana se prijavilo za novčanu pomoć od 100 evra. Prijave se vrše veoma brzo i jednostavno >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << putem portala idp.trezor.gov.rs.. Želeli smo da na ovaj način pružimo podršku građanima i da pokažemo da uvek mogu da se oslone na svoju zemlju - napisao je Mali na Instagramu.Da podsetimo, danas su počele prijave za pomoć od 100 evra. Ukoliko se nista još prijavili, to možete učiniti klikom na link idp.trezor.gov.rs. "Potrebno je samo da unesu broj lične karte, matični broj, kao i da izaberu banku preko koje žele da im se isplati novac, bez obzira na to da li imaju otvoren račun ili ne", navodi se u saopštenju.U petak 15. maja će početi prijava telefonskim putem, preko kontakt - centra, čiji će broj telefona biti objavljen u petak ujutru.Primaoci penzija i novčane socijalne pomoći su automatski prijavljeni za isplatu ove novčane pomoći, koja će za njih početi od petka 15. maja.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Mali: Za 100 evra prijavilo se DVA MILIONA građana u prvih 12 sati

Izvor: Blic, 13.Maj.2020

Ministar finansija Siniša Mali objavio je večeras da se u prvih 12 sati, za jednokratnu pomoć od 100 evra prijavilo više od dva miliona gradjana Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.