Milutin Đurović izabran za novog načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2021, 20:45

Milutin Đurović izabran za novog načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore

Savet za odbranu i bezbednost Crne Gore na današnjoj sednici je, na predlog ministra odbrane, unapredio pukovnika Milutina Đurovića u čin brigadnog generala i postavio ga na dužnost načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore.

Na mesto zamenika načelnika Generalštaba postavljen je pukovnik Željko Radulović, a dosadašnji načelnik, general major Dragutin Dakić razrešen je dužnosti zbog ispunjenja uslova za odlazak u penziju, saopštila je Služba za informisanje predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Crne Gore.

Današnjoj sednici Saveta za odbranu i bezbednost predsedavao je predsednik Crne Gore Milo Đukanović, a u radu su učestvovali i predsednik Skupštine Aleksa Bečić, predsednik Vlade Zdravko Krivokapić i, po pozivu, ministar odbrane CG Olivera Injac.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Postavljen novi načelnik Generalštaba u Crnoj Gori

Izvor: B92, 16.Apr.2021

Savet za odbranu i bezbednost Crne Gore na današnjoj sednici je, na predlog ministra odbrane, unapredio pukovnika Milutina Ðurovića u čin brigadnog generala...Postavljen je na dužnost načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore...Na mesto zamenika načelnika Generalštaba postavljen je pukovnik Željko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.