Milšped predstavio nove kompanije u okviru grupacije na Međunarodnom sajmu Transport i logistika

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2023, 13:21

Milšped predstavio nove kompanije u okviru grupacije na Međunarodnom sajmu "Transport i logistika"

"Milšped group" je već tradicionalno bio deo Međunarodnog sajma "Transport i logistika" u Minhenu, koji je trajao od 9. do 12. maja.

Sajam koji svake dve godine tradicionalno okuplja vodeće globalne kompanije iz domena transporta i logistike, mobilnosti, lanaca distribucije i IT sektora, održao se u standardnom formatu po prvi put od 2019. godine. "Milšped group" je i ovog puta ostvario reprezentativno učešće.

Tom prilikom, "Milšped group" kao vodeća logistička >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i transportna kompanija prisutna na tri kontinenta i 13 različitih tržišta, učestvovala je na sajmu sa svojim kompanijama članicama. Svi potencijalni klijenti imali su priliku da se upoznaju sa kompletnim spektrom integrisanih usluga koje "Milšped group" nudi - FTL, groupage i carinsko posredovanje, brodski, avio i železnički transport, auto logistiku, distribuciju, kao i visoko-tehnološka rešenja za skladištenje robe. Na ovaj način se kompanija istakla svojom raznovrsnošću, iskazavši svoju snagu da upravlja različitim procesima, kako i dolikuje jednom tržišnom lideru.

Ponosno su predstavljene nove kompanije u okviru "Milšped group". Pre svega, svoj debi na međunarodnom sajmu je doživela novoosnovana air-cargo kompanija Milšped Sky Cargo, a tim povodom je potpisala ugovor o poslovnoj saradnji sa DNG Aviation DMCC čime je formalizovan partnerski odnos ove dve kompanije. Predstavljene su i usluge koje nudi Milšpedova kurirska služba M-ONE, dok je zapaženo učešće imala i kompanija M-BOX, koja operiše najsavremenijim intermodalnim transportnim terminalnom u ovom delu Evrope, na ekonomičan i ekološki održiv način. Važno je napomenuti da je ovo jedini terminal ovakve vrste u južnom delu Srbije. Dodatno, Milšped Gmbh, sa sedištem u Nemačkoj, predstavio je vagone za transport automobila poslednje generacije.

U cilju bržeg odgovora na zahtev klijenata, kompanija Milšped je početkom godine implementirala robotizovanu tehnologiju u upravljanju skladišnim procesima, čime se dodatno štedi energija, a sa istim ciljem su već instalirani solarni paneli na krovovima skladišta.

Osnovni princip poslovanja kompanije Milšped je integracija klijenata i zaposlenih u jedan produktivan tim radi kontinuiranog podizanja kvaliteta i pružanja inovativnih rešenja realizacije logističkih usluga, uz primenu društveno odgovornog poslovanja. Sa više od 3.500 pouzdanih, stručnih i lojalnih kadrova i tradiciji dugoj 30 godina, Milšped potvrđuje svoj uspeh i lidersku poziciju na tržištu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.