Izvor: B92, 01.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miloševićevi naslednici i porez

Beograd -- Državni sekretar u Ministarstvu finansija kaže da će naslednici Slobodana Miloševića biti pozvani na proveru prihoda i imovine.

Vladimir Ilić kaže da će naslednici pokojnog predsednika Srbije i Jugoslavije biti pozvani na unakrsnu proveru prihoda i imovine. Prema Ilićevim rečima, Milošević je svojevremeno prijavio imovinu vrednu više od 20 miliona dinara, zbog čega će naslednici biti pozvani na razgovor kod poreznika.

"U poreskim evidencijama postoji popis njegove imovine u zemlji i to su javnosti već poznate vile, ali takvi podaci se ne iznose u javnost. Unakrsna provera tog slučaja neće biti laka pošto se ne zna tačno ko su naslednici, ni gde su", rekao je on.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.