Milosavljević se založio za veću zaštitu konkurencije

Izvor: Beta, 22.Mar.2010, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević se založio za veću zaštitu konkurencije

BEOGRAD, 22. marta 2010. (Beta) - Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević ocenio je u ponedeljak u Beogradu da je sadašnji pravni okvir kada je u pitanju zaštita konkrencije dobar, ali ne i dovoljan.

On je na skupu "Konkurencija i njena zaštita" rekao da je svima veoma važno da imaju pravnu sigurnost i da u tom smislu imaju komisiju koja će znati da prepozna povredu zaštite konkrencije i da je sankcioniše.

"Teren za igru mora biti ravan, jednak za sve i ne sme se davati prioritet nikome, makar iza njih stajala i država", istakao je ministar trgovine na skupu u organizaciji Centra za liberalno-demokratske studije i Evropske banke za obnovu i razvoj (EBRD).

Milosavljević je kazao da je izuzetno značajno da se obezbede objektivnost i stručnost članova komisije za zaštitu konkurencije, kao i finansijski i tehnički uslovi za njeno funkcionisanje.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Veća zaštita konkurencije

Izvor: S media, 22.Mar.2010

Ministar trgovine i usluga Srbije Slobodan Milosavljević ocenio da je sadašnji pravni okvir kada je u pitanju zaštita konkrencije dobar, ali ne i dovoljan. ..On je na skupu "Konkurencija i njena zaštita" rekao da je svima veoma važno da imaju pravnu sigurnost i da u tom smislu imaju komisiju koja...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.