Milosavljević: Ulaskom Deleza imaćemo direktan izvoz

Izvor: Studio B, 04.Mar.2011, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milosavljević: Ulaskom Deleza imaćemo direktan izvoz

Ministar trgovine Slobodan Milosavljević izjavio da će ulaskom Deleza na srpsko tržište srpski proizvodi dobiti direktan kanal za izvoz na regionalna tržišta i istočnu obalu Sjedinjenih američkih država.

Milosavljević je rekao da je ulazak Deleza na tržište Srbije značajna investicija ne samo za sektor trgovine nego i za celu privredu, budući da je Delez lider evropske i svetske trgovine.

"Ovo će biti značajno za oživljavanje proizvodnje velikog broja >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << preduzeća koji su dobavljači Delaza i onih koji će postati proizvođači pod robnim markama Deleza, od sektora agrara, kućne hemije...", kazao je Milosavljević.

On je istakao da je Ministarstvo trgovine imalo razgovore sa predstvnicima Deleza i da će se u neredna dva meseca organizovati sajam srpskih kompanijama koje su zainteresovane za saradnju sa Delezeom.

Milosavljević je naveo da je godina dobro počela sa investicijama i da je ubeđen da će ovogodišnnji plan oko tri milijarde evra investicija biti ostvaren i da će doneti bolji životni standard i veću kupovnu moć.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.