Milijarder: Ovo PITANJE će ubuduće biti KLJUČNO na svakom razgovoru za posao

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2020, 16:47

Milijarder: Ovo PITANJE će ubuduće biti KLJUČNO na svakom razgovoru za posao

Vlasnik Dalas Maveriksa savetuje da, bez obzira na sve okolnosti, ne prestanete da radite na sebi, a da je ovo pravo vreme za to.

Milijarder Mark Kjuban ima nekoliko saveta za sve koji su ostali bez posla usred pandemije korona virusa: uzmite naknadu za nezaposlene (ukoliko vaša država pruža tu mogućnost), konstantno se javljajte na oglase za posao, šaljite CV i iskoristite slobodno vreme za usavršavanje veština koje bi mogle da impresioniraju vašeg budućeg poslodavca. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Prvo pitanje koje će vam postaviti svaka osoba koja vas bude intervjuisala za posao je - Šta ste naučili tokom pandemije 2020. godine? Koje ste dodatne veštine stekli tokom pandemije 2020. godine? - rekao je Kjuban, prenosi Bizlife.

- U kojoj god oblasti da radite, čime god želite da se bavite, iskoristite ovo vreme da usavršite svoje veštine neophodne za obavljanje tog posla. Tu se otvaraju mogućnosti - ističe Kjuban.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.