Milanovićevo ljetovanje proglašeno državnom tajnom?!

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Avg.2015, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milanovićevo ljetovanje proglašeno državnom tajnom?!

ZAGREB - Nakon što je ministar Ivan Vrdoljak javno pozvao novinare da bi bilo pristojno da se upitaju za zdravlje premijera Zorana Milanovića nakon što ga je uoči sinjske Alke pokosila viroza, Tportal je upitao premijerov ured gdje će se on, ali i njegovi ministri oporavljati, prije sljedeće sjednice Vlade.

Milanovićev glasnogovornik samo je rekao da se premijer oporavlja 'u jednoj državnoj rezidenciji', ne želeći reći o kojoj je riječ.

"Nakon što zbog viroze >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << nije nazočio 300. sinjskoj alki, premijer Zoran Milanović odmara se u jednoj od državnih rezidencija", doznaje Tportal iz neobično šturog odgovora Službe za odnose s javnošću Vlade RH.

Čemu takva tajnovitost, nije sasvim jasno jer do sada je godišnji odmor hrvatskog predsjednika Vlade nije bio u domeni tajne. Prošle godine od 4. do 17. kolovoza premijer je za odmor koristio vilu Kovač na Hvaru.

Prema Odluci o korištenju rezidencijalnih objekata u vlasništvu RH, državni dužnosnici te njihovi strani gosti prošlo su se ljeto, pored spomenute rezidencije na Hvaru, mogli odmarati u vilama Brijunka, Jadranka, Kaštel i Bijeloj vili, kao i na otocima Vanga i Galija u sklopu Brijuna. No, samo je premijer Milanović iskoristio mogućnost besplatnog ljetovanja.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.