Izvor: Danas, 03.Jan.2024, 21:52

Milan Caci Mihailović povodom pola veka predstave „Radovan Treći“: Kritika nam u početku nije bila naklonjena, a potom smo pregovarali sa tapkarošima

I dan-danas, posle pola veka od premijere predstave "Radovan Treći", citiraju se replike iz ovog kultnog komada iako ga kritika na početku uopšte nije dobro prihvatila, iako je pripremana u knap roku da bi Atelje 212 dobio sredstva za narednu godinu, iako je pre premijere izvedeno svega 28 proba, a bilo je i drugih problema. Sve ovo i još toga ispričao nam je glumac Milan Caci Mihailović, koji je u "Radovanu" igrao Jelenčeta i koji je pre nekoliko dana, tačnije 30. decembra u Ateljeu 212 vodio svečanost i konferenciju za medije, događaj kojim je obeleženo 50 godina od "Radovana Treći".

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.