Izvor: Danas, 11.Apr.2023, 08:14

Mila Popović: Ako Aleksandar Šapić nema obraza i hrabrosti da podnese teret nezakonitih lažiranja, zahtevamo od Ane Brnabić da se izjasni

Tražimo od Aleksandra Šapića da odmah, bez odlaganja podnese neopozivu ostavku na mesto gradonačelnika, a od tužilaštva da pokrene krivični postupak zbog nuđenja da se tender "namesti" za Kentkart od strane šefa njegovog kabineta, saopštila je Stranka slobod ei pravde.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SSP traži ostavku Šapića i istragu o nuđenju nameštenog posla Kentkartu

Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2023

Stranka slobode i pravde (SSP) zatražila je danas da tužilaštvo pokrene postupak, a gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podnese ostavku i uputi izvinjenje građanima, jer je kako su naveli, njegov šef kabineta nudio nameštanje tendera kompaniji Kentkart.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.