Mihajlovićeva: Kontrolisaću vas non-stop, ne želim probleme

Izvor: B92, 22.Sep.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlovićeva: Kontrolisaću vas non-stop, ne želim probleme

Resorna ministarka najavila je da će obilaziti redovno radove na obilaznici oko Beograda jer "ne želi više probleme".

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je sa izvođačima, projektantima i investitorima radova na izgradnji poslednje deonice obilaznice oko Beograda i poručila da će obilaziti i kontrolisati radove redovno, jer ne želi više probleme na tom gradilištu.

Ona je predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kineske kompanije "Sinohidro", azerbejdžanske "Azvirt" i Puteva i Koridora Srbije, te Instituta za puteve, prenela da da je prilikom nedavne posete Pekingu potpisan ugovor o finansiranju ove deonice obilaznice oko Beograda, navodeći da "više nema i ne sme da bude prepreka da vidimo izvođače na terenu".

"Završetak obilaznice oko Beograda je jedan od najvećih prioriteta Vlade Srbije i reč je o jednom od najznačajnijih infrastrukturnih projekata u našoj zemlji. Zato ću vas kontrolisati i obilaziti non-stop. Od kompanija Sinohidro i Azvirt, očekujem maksimalni angažman i da više ne bude problema na gradilištu, a od Puteva Srbije tražim da na terenu imaju najbolju moguću saradnju sa izvođačima. Ne želim da vidim bilo kakve probleme na ovom projektu", poručila je ministarka.

Predstavnici kineske i azerbejdžanske kompanije rekli su da će maksimalno povećati svoj angažman na ovom projektu i da će on biti urađen u dogovorenom kvalitetu i rokovima.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.