Mihajlović neće Milan, već Napoli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Apr.2015, 18:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović neće Milan, već Napoli

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović odbio je ponudu da preuzme klupu Milana jer želi da vodi Napoli, prenosi danas ugledni italijanski list Gazeta delo Sport.

Kako se navodi, Mihajlović misli da sadašnji tim Milana nema kvalitet za velike domete, kao i da nije siguran kakva će biti budućnost kluba ukoliko predsednik Silvio Berluskoni proda akcije, zbog čega se okrenuo Napoliju.

Trener tima iz Napulja Rafael Benitez već je odlučio da ode na kraju sezone, a upravo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je srpski stručnjak prvi kandidat da ga zameni.

Italijanski mediji ranije su preneli da će Mihajlović na leto preći u veći klub i da su za njegove usluge zainteresovani još Inter, Roma i Mančester Siti.

Mihajlović ove sezone u Seriji A beleži odlične rezultate sa Đenovljanima, pošto se nalazi na šestom mestu sa 49 bodova.

On je pre Sampdorije vodio Bolonju, Kataniju, Fiorentinu i reprezentaciju Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vreme je za veliki klub: Mihajlović odbio Milan zbog Napolija

Izvor: Blic, 16.Apr.2015

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović odbio je ponudu da sedne na klupu Milana, jer želi da vodi Napoli, prenosi ugledni italijanski list "Gazeta delo Sport"...Kako se navodi, bivši selektor Srbije smatra da sadašnji tim roso-nera nema kvalitet za velike domete i nije siguran kakva će biti budućnost...

Nastavak na Blic...

PAŽLJIVO BIRA: Miha neće u Milan

Izvor: HotSport.rs, 16.Apr.2015

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović odbio je ponudu da preuzme klupu Milana jer želi da vodi Napoli, piše danas ugledni italijanski list Gazeta delo Sport, a prenosi Tanjug.. . Kako se navodi, Mihajlović misli da sadašnji tim Milana nema kvalitet za velike domete, kao i da nije siguran kakva će...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.