Mihajlović i Pavlov: Nastavljamo zajednički rad na rekonstrukciji barske pruge

Izvor: NoviMagazin.rs, 06.Nov.2018, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović i Pavlov: Nastavljamo zajednički rad na rekonstrukciji barske pruge

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je danas s delegacijom Ruskih železnica (RŽD internešenel) o zajedničkim projektima na železnici, uključujući nastavak rekonstrukcije železničke pruge Beograd-Bar, saopšteno je posle sastanka u Beogradu.

"Rekonstrukcija barske pruge za Vladu Srbije jedan je od ključnih projekata u oblasti železničke infrastrukture. Zajedno sa RŽD već smo obnovili 77,6 kilometara ove pruge od Resnika >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << do Valjeva, i želimo da što pre budemo spremni za nastavak radova na preostalih 210 kilometara od Valjeva do granice sa Crnom Gorom", rekla je Mihajlović.

Ona je sa generalnim direktorom RŽD Sergejom Pavlovim razgovarala i o aktuelnim projektima u Srbiji na kojima je ta kompanija glavni izvođač.

Pavlov je obavestio Mihajlović o napretku radova na rekonstrukciji i modernizaciji deonice Stara Pazova-Novi Sad, koja je deo brze pruge Beograd-Budimpešta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Mihajlović s ruskim železnicama: Radimo na barskoj pruzi

Izvor: N1 televizija, 06.Nov.2018

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović razgovarala je s delegacijom Ruskih železnica (RŽD internešenel) o zajedničkim projektima na železnici, uključujući nastavak rekonstrukcije železničke pruge Beograd-Bar, saopšteno je posle sastanka u Beogradu..."Rekonstrukcija...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.