Mihajlović:Pola milijarde evra na odštetu zbog Koridora 10

Izvor: Beta, 12.Apr.2015, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović:Pola milijarde evra na odštetu zbog Koridora 10

BEOGRAD, 12. aprila 2015. (Beta) - Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je da su odštetni zahtevi i loša eksproprijacija prilikom izgradnje Koridora 10 koštali državu najmanje pola milijarde evra.

"Poreska uprava radi procenu vrednosti imovine koja treba da bude izuzeta, ali ne postoji jedinstvena metodologija, pa se ljudi žale i dobijaju sudske sporove. I to je veliki novac", rekla je ministarka za izdanje dnevnika "Politika" >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << od ponedeljka.

Na konstataciju da domaće firme do sada nisu mogle da dobiju poslove na Koridoru 10 jer su strane firme nudile damping-cene, ministarka je rekla da zdrave domaće kompanije treba da se udruže u konzorcijum i da će onda država stati iza njih, ali im neće dati novac.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Pola milijarde evra samo za odštetu za Koridor 10

Izvor: Mondo, 12.Apr.2015

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je da su odštetni zahtevi i loša eksproprijacija prilikom izgradnje Koridora 10 koštali državu najmanje pola milijarde evra...Foto: Beta/Ministarstvo saobraćaja, Aleksanadar Stojanović.."Poreska uprava radi procenu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.