Mihajlović: Ovo što radimo vredi 4 mlrd € FOTO

Izvor: B92, 16.Okt.2016, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Ovo što radimo vredi 4 mlrd € FOTO

Niš -- Vrednost aktuelnih infrastrukturnih projekata u oblasti transporta je četiri milijarde evra, izjavila je potpredsednica vlade Zorana Mihajlović.

Mihajlović je, prilikom obilaska radova na izgradnji deonice Koridora 10 Caričina Dolina-Vladičin Han, dodala da je vrednost potencijalnih projekata takođe blizu četiri milijarde evra.

Ona je dodala da se nada da će u Rigi biti potpisan ugovor o finansiranju deonice Surčin-Obrenovac, kao i da će uskoro biti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << potpisan komercijalni ugovor za prugu Beograd-Budimpešta.

"Završavamo Koridor 10, radimo na Koridoru 11, što je važno za ceo region", rekla je Mihajlović.

Ona je dodala da su infrastrukturni projekti vazni za zapošljavanje ljudi i veći privredni rast.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović: Četiri milijarde evra za projekte iz oblasti transporta

Izvor: Blic, 16.Okt.2016

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da vrednost trenutnih infrastrukturnih projekata u oblasti transporta iznosi četiri milijarde evra...Mihajlović je tokom obilaska radova na izgradnji deonice Caričina Dolina - Vladičin Han na južnom kraku...

Nastavak na Blic...

U niški aerodrom biće uloženo 5,5 mil EUR

Izvor: B92, 16.Okt.2016

Niš -- Potpredsednica vlade Zorana Mihajlović izjavila je da će u niški aerodrom "Konstantin veliki" do 2019. godine biti uloženo blizu 5,5 miliona evra...Ona je novinarima, nakon obilaska i razgovora sa rukovodstvom Opštine Ražanj, rekla da je u Aerodrom u Nišu u prethodne dve godine uloženo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.