Mihajlović: Nedopustivo kasne radovi na mostu u Mladenovcu

Izvor: N1 televizija, 22.Jan.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Nedopustivo kasne radovi na mostu u Mladenovcu

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kritikovala je preduzeće "MBA-Ratko Mitrović Niskogradnja" zbog kašnjenja radova na rehabilitaciji mosta preko železničke pruge Beograd-Velika Plana u Mladenovcu i navela da most mora biti završen najkasnije do kraja aprila.

"Prema ugovoru izvođač je imao 75 dana da završi rehabilitaciju, a radovi traju gotovo 300 dana, što je nedopustivo. Još jednom upozoravam izvođača da svako kašnjenje sa >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << radovima povlači plaćanje penala, kao i negativne reference za buduće poslove", rekla je Mihajlovićeva nakon obilaska radova, navodi se u saopštenju ministarstva.

Kako je istakla, "april je poslednji rok u kojem most mora biti u potpunosti u funkciji, jer je ova saobraćajnica od velikog značaja za građane Mladenovca".

Mihajlovićeva je rekla da od "Puteva Srbije" očekuje da pojačaju nadzor na ovom projektu, kako bi radovi na mostu bili završeni do kraja aprila.

Ona je podsetila da je nekoliko puta obilazila radove na ovom mostu i da nikad nije zatekla dovoljan broj radnika.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarka "izribala" - Rok 75, traje već 300 dana

Izvor: B92, 22.Jan.2018

Beograd -- Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kritikovala je preduzeće "MBA-Ratko Mitrović Niskogradnja"...Kritike ministarke upućene su zbog kašnjenja radova na rehabilitaciji mosta preko železničke pruge Beograd-Velika Plana u Mladenovcu...Mihajlovićeva...

Nastavak na B92...

Zorana Mihajlović ih sve redom "izribala": Rok je 75 dana, a radovi traju 300 dana, to je nedopustivo!

Izvor: BKTV News, 22.Jan.2018

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kritikovala je preduzeće "MBA-Ratko Mitrović Niskogradnja".

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.