Mihajlović: Ideja je da se podele partijske i državne funkcije

Izvor: SEEbiz.eu, 25.Maj.2016, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Ideja je da se podele partijske i državne funkcije

BEOGRAD - Potpredsednica SNS Zorana Mihajlović izjavila je danas da pretpostavlja da će biti promena u stranci i da je ideja da se podele partijske i državne funkcije.

Upitana da prokomentariše pisanje medija da neće biti u predsedništvu SNS, Mihajlović je rekla da će se o svemu razgovarati na predsedništvu, koje će biti pre skupštine stranke, kako će izgledati rukovodstvo stranke.

"Ne možete da budete na dva mesta u isto vreme. Stranka se brzo širi. Ako >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << hoćete istinski da se bavite i partijom i vladom to ne može, morate da se opredelite. Pretpostavljam da će biti promena u stranci", rekla je Mihajlović na Pinku.

Ona je kazala da je prilikom njenog imenovanja na mesto potpredsednice SNS jedini čovek koji joj je čestitao bio Aleksandar Vučić.

"Kada budu imenovani novi potpredsednici, ja ću im iskreno i puna srca čestitati. Mislim da SNS ima budućnost i mislim da mora mnogo više da se radi u stranci", rekla je Mihajlović, koja je u vladi bila potpredsednica i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Mihajlović kaže da su svi tu da rade i pomažu i da se zna da ona propagira ideje SNS bez obzira koja bila njena politička funkcija.

Upitana koji bi resor izabrala ako bi se podelilo ministarstvo- građevinu, saobraćaj, infrastrukturu, energetiku, ona je kazala da je osnovno elaborat premijera, šta se želi za četiri godine i ko su ljudi koji to mogu da iznesu.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.