Migrant pljačkao vikendice u Batrovcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2017, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Migrant pljačkao vikendice u Batrovcima

Policija u Šidu je rasvetlila tešku krađu u Batrovcima i uhapsila migranta starog 22 godine, avganistanskog porekla, za koga se sumnja da je provalio u vikendicu iz koje je ukrao više različitih predmeta i pobegao, saopštio je danas MUP.

Policija ga je ubrzo pronašla, a po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova.

Nakon tog perioda osumnjičeni će uz krivičnu prijavu za delo teška krađa biti doveden na saslušanje u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Osnovno javno tužilaštvo u Šidu.

Takođe, pripadnici Uprave granične policije i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su uhapsili državljanina BiH (36), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

Prilikom kontrole na graničnom prelazu Sremska Rača, u prikolici teretnog kamiona kojim je upravljao osumnjičeni, pronađena su dva migranta starosti 13 i 15 godina, u pokušaju ilegalnog prelaska državne granice.

Osumnjičeni je doveden u nadležno tužilaštvo na saslušanje, nakon čega mu je rešenjem sudije za prethodni postupak određen pritvor do 30 dana.

Nakon sprovedenog prekršajnog postupka, 15-godišnjaku je otkazan boravak u Srbiji, dok je 13-godišnjak predat u nadležnost centra za socijalni rad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RASVETLJENA TEŠKA KRAĐA: Migrant pljačkao vikendice u Batrovcima

Izvor: Kurir, 24.Mar.2017

...Policija ga je ubrzo pronašla, a po nalogu nadležnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova..HAPŠENJE U ŠIDU: Alžirac ranio Sirijca, pretio nožem, otimao novac i mobilne..Nakon tog prerioda osumnjičeni će uz krivičnu prijavu za delo teška krađa biti doveden na saslušanje...

Nastavak na Kurir...

Desna ruka, levi džep: Meksikanac opljačkao Sarajliju u Ferhadiji

Izvor: Blic, 24.Mar.2017

Sarajevska policija uhapsila je sinoć državljanina Meksika Jesusa Victorina Garciju Cruza (45), zbog sumnje da je pokrao B. S. iz Sarajeva...Meksikanca su u ulici Ferhadija uhapsili pripadnici Prve PU, nakon što je u jednom ugostiteljskom objektu ukrao jaknu B. S., u kojoj se nalazio novac...Kako...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.