Mesto za sve želje i ukuse

Izvor: Vesti-online.com, 03.Dec.2018, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesto za sve želje i ukuse

U današnje vreme opterećeni smo brojnim svakodnevnim obavezama koje oduzimaju mnogo vremena, a koje svi želimo da završimo što brže i efikasnije. Šoping zona A Bloka je projektovana i osmišljena baš sa ovim ciljem. Šoping zona već dve godine zadovoljava i prevazilazi sva očekivanja svojih stanovnika i posetilaca, ali ujedno predstavlja i idealnu destinaciju za sve koji žele da se opuste i provedu lepo i mirno jutro, popodne ili veče u nekom od brojnih restorana i kafića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

U sklopu A Bloka, većina stambenog i poslovnog prostora je već prodata. Na raspolaganju je još nekolicina lokala površine od 186m2 do 440m2. Veliki broj već otvorenih biznisa čine A Blok jednistvenim mestom za udobnu kupovinu, opuštanje i zabavu. U otvorenim lokalima uspešno posluju poznati lanci kafića i restorana, brendovi, banke, saloni za lepotu, pa i zubari. Sve je podređeno kvalitetu života i komforu sadašnjih i budućih stanovnika A Bloka.

Pored sada već čuvene Kafeterije u ulici Kralja Petra, poznati lanac smestio je svoj najnoviji prostor baš u A Bloka. Svaka Kafeterija je posebno uređena, stvarajući osećaj da sedite u sopstvenoj dnevnoj sobi, a odnos sa klijentima se ne razlikuje mnogo od komšijskog. Kafeterija u A Bloku nudi preko 15 vrsta kafa koje pristižu iz svih delova sveta.

Kako je Šoping zona A Bloka, kreirana sa ciljem da nudi raznovrsne usluge, u jednom od lokala ušuškala se i ne sasvim klasična cvećara. Zgodan naziv ''Cveće, vino i čokolade'' sasvim je dovoljan da vam pojasni o čemu se radi. Žurite na rođendan ili proslavu, a još uvek niste kupili poklon? Cveće, vino i čokolada su tu da vam pomognu i za vas naprave originalan znak pažnje. Možete pronaći veliki izbor cveća, cvetnih aranžmana, kao i popularnih flower box-ova i veliki asortiman vina i čokolada. Prepustite sve talentovanom timu aranžera koji će pretvoriti vaše iznenađenje u čaroliju.

Više od 55 godina iskustva privatne porodične stomatološke prakse Ab Dental. Za lokaciju svoje ordinacije odabrali su upravo prijatan ambijent Šoping zone A bloka.

U jednom od lokala nalazi se i Mlily, salon jastuka, dušeka i sofa od memorijske pene. Prepoznatljiv brend koji je postao novi sinonim za komfor.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.