Izvor: B92, 10.Apr.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menja se Zakon o privatizaciji

Beograd -- Zamenik ministra za privredu Srbije Zora Simović potvrdila je da su u toku pripreme za izmenu Zakona o privatizaciji, dodajući da bi predlog izmena ovog zakona do leta trebalo da bude dostavljen parlamentu na usvajanje. Ona je za "Blic" od subote rekla da se dosadašnji model neće menjati, nego će se otklanjati uočeni nedostaci važećih propisa, pogotovo u delu koji se odnosi na trgovinu akcijama preduzeća i kontrolu kupoprodajnih ugovora.

Simović je navela da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je obustavljena prodaja samo one imovine koja može da se vrati u fizičkom obliku, a da ni do sada nije prodavana nacionalizovana imovina koja je data na korišćenje. Ona je najavila da će se predlog zakona o restituciji naći u septembru ove godine pred poslanicima Skupštine Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.