Menadžer iz Imotskog ima rješenje za nesigurnu kupnju odjeće preko interneta

Izvor: SEEbiz.eu, 12.Jan.2017, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Menadžer iz Imotskog ima rješenje za nesigurnu kupnju odjeće preko interneta

IMOTSKI -  Branimir Jonjić, quality manager iz Imotskog, osmislio je aplikaciju koja bi trebala pomoći pri odabiru veličina odjeće na velikim web shopovima.

Jonjić otkriva za SEEbiz kako je svoju ideju prezentirao nekim od najvećih web shopova i kako su određeni pregovori u tijeku.

Kako bi se izbjegle neugodnosti prouzrokovane nedostatkom relevantnih podataka pri odabiru veličine odjeće na web shopovima aplikacija Syzeed trebala bi cijeli proces uvelike ubrzati >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << i pojednostavniti te na kraju kao rezultat imati zadovoljnog kupca.

Tko god je barem jednom kupovao odjeću preko web shopa uvidio je kako se normativi veličina uvelike razlikuju tako da se npr. veličina košulje L u Kini u nekoliko centimetara razlikuje od L veličine u EU tako da odabirom navedene veličine ne dobijete vjernu sliku vama odgovarajućih veličina.

Kako Syzeed funkcionira?

Kao integrirana aplikacija u web shopu dovoljno je jednom upisati svoje mjere za željeni dio odjeće (gornji i donji) te će vam aplikacija dodijeliti određenu jedinstvenu tekstualnu oznaku (npr. Funky) koja će vam kada ju unesete u prilagođeni izbornik web shopa izbaciti svu odjeću koja vama odgovara bez obzira na standardne oznake.

Kompletnu prezentaciju ovog projekta možete pogledati ovdje.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.