Mekdonalds se posle 8 godina vraća u Makedoniju?

Izvor: B92, 09.Apr.2021, 18:01

Mekdonalds se posle 8 godina vraća u Makedoniju?

Makedonsko tržište postaje atraktivna lokacija za nove investicije.

Kako saznaje makedonski portal Faktor, posle 8 godina u tu zemlju dolazi međunarodni gigant brze hrane Mekdonalds (McDonald's), koji, dodaju, neprestano radi na proširenju u gotovo svim zemljama.

U tekstu se navodi da, iako se stalno otvaraju novi restorani tog tipa, Mekdonalds je i dalje omiljeno mesto mnogih ljubitelja brze hrane.

"S obzirom na to da 2021. najavljuje dinamične promene, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << poput otvaranja najvećeg tržnog centra, čini se da je za američkog giganta naša zemlja pogodno mesto za širenje", ocenjuje se u tekstu pomenutog portala.

Podsetimo, Mekdonalds je 2013. godine prekinuo ugovor za franšizu sa makeodnskom kompanijom "SJ" koja je 16 godina pre toga otvorila prvi restoran ovog lanca u zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.