Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Maj.2023, 16:50

Mekdonalds na udaru sopstvenih akcionara: Bune se zbog “prekomerne upotrebe antibiotika u mesu”

Mekdonalds je jedan od najvećih kupaca govedine na svetu. U 2018. godini obećao je da će smanjiti količinu antibiotika u svojoj govedini Najveći britanski menadžer za upravljanje imovinom predvodi pobunu akcionara u Mekdonalds-u zbog kontinuirane “prekomerne upotrebe” antibiotika u masovnoj proizvodnji mesa.  Legal & General Investment Management (LGIM) će preuzeti lanac hamburgera na svom godišnjem sastanku sledeće nedelje. […]
Vest Mekdonalds na udaru sopstvenih akcionara: Bune se zbog “prekomerne upotrebe antibiotika u mesu” objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.