Meho Omerović podneo ostavku

Izvor: SEEbiz.eu, 17.Jul.2018, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Meho Omerović podneo ostavku

BEOGRAD - Predsednik skupštinskog Odbora za ljudska i manjinska prava Meho Omerović, nakon afere s krađom na aerodromu, podneo je ostavku, potvrđeno za B92.net iz Skupštine.

On je podneo ostavku na mesto poslanika.

Podsetimo, mediji su pisali da je Omerovića privela aerodromska policija u Frankfurtu zbog navodne krađe u fri šopu. On je, na TV Prva, objasnio da je imao zdravstvenih problema zbog kojih je hitno morao u toalet i da je u tom trenutku bio uplašen >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << za svoje zdravlje.

On se, prema izveštaju koji je delimično otkrila predsednica Skupštine Maja Gojković, pozvao na diplomatski imunitet, iako je govorio da nije, nakon čega mu je vraćen pasoš i on je napustio aerodrom sledećim letom za Beograd.

Nakon toga, pitanje njegove smene nekoliko puta postavljano je u Skupštini Srbije.

Inače, Omerović je visoki funkcioner Ljajićeve SDPS, a osim što je bio predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava, bio jei član Odbora za kontrolu slzžbi bezbednosti. Nedavno je objavljen predlog sastava Komisije za izvršenje krivičnih sankcija, u koju je trebalo da uđe i Omerović, ali njegovog imena na tom spisku nije bilo.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Omerović podneo ostavku na mesto poslanika

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jul.2018

Dosadašnji predsednik Odbora za ljudska i manjinska prava Meho Omerović, koji je danas podneo ostavku na poslaničku funkciju zbog sumnji da je bio umešan u krađu na aerodromu u Nemačkoj, ostaće član Socijaldemokratske partije Srbije (SDPS), potvrđeno je agenciji Beta...Kako je potvrđeno Beti,...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"BOLJE PARFEM U RUCI, NEGO..." Kako se sve Meho Omerović pravdao posle krađe na aerodromu

Izvor: Blic, 17.Jul.2018

Poslaniku Mehu Omeroviću trebalo je više od mesec i po da podnese ostavku, nakon što je uhvaćen u krađi kozmetike na aerodoromu u Frankfurtu i time osramotio Srbiju i njene građane. Nevešto se pravdavao da je zbog stomačnih problema izleteo iz frišopa, zaboravljajući šta ima u ruci, da protiv...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.