Međunarodni sajam građevinarstva od 22. do 25. aprila na Beogradskom sajmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2024, 15:03

Međunarodni sajam građevinarstva od 22. do 25. aprila na Beogradskom sajmu

Međunarodni sajam građevinarstva (UFI) - SEEBBE, najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, počinje sutra i trajaće do 25. aprila.

Ova specijalizovana manifestacija, 48. po redu, biće održana na Beogradskom sajmu, a kako je najavljeno, otvoriće je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

Na SEEBBE, predstaviće se brojne kompanije iz zemlje i inostranstva iz svih oblasti građevinarstva. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Tokom četiri dana posetioci 48. Međunarodnog sajma građevinarstva čiji je slogan "Od vizije do ostvarenja" moći će da upoznaju budućnost građevinske industrije, bilo da je reč o pametnim gradilištima, digitalizaciji ili održivim rešenjima.

Na sajmu će biti predstavljeni najrazličitiji segmenti građevinske industrije, od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Deo Sajma građevinarstva, biće posvećen i opremanju enterijera, kao i promociji starih zanata koji su druga krajnost savremenim informacionim tehnologijama i modernom upravljanju projektima.

Sajam je obogaćen i specijalizovanim izložbama Stone-EXPO i Windoshow Balkans.

Posetioce sajma, kako je najavio Beogradski sajam, očekuju i posebni popusti i specijalni uslovi plaćanja proizvoda i usluga.

Sajam se održava u Halama 1, 1A, 2, 3, 3A, 4 i na otvorenomi prostoru. Radno vreme je od 10 do 19 časova, a poslednjeg dana 25. aprila do 17 časova.

Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, a grupne ulaznice će se naplaćivati 300 dinara, dok će za učenike i studente one biti 200 dinara.

Parking za automobile po satu košta 200 dinara.

Kako se podseća, prošle godine je na ovom sajmu izlagalo 575 izlagača iz 25 država, a manifestaciju je posetilo više od 22.200 ljudi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas počinje Međunarodni sajam građevinarstva

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 22.Apr.2024, 09:18

BEOGRAD – Međunarodni sajam građevinarstva (UFI) – SEEBBE, najveći sajamski događaj u građevinskoj industriji u regionu jugoistočne Evrope, počinje danas i trajaće do 25. aprila. Ova specijalizovana manifestacija, 48. po redu, biće održana na Beogradskom sajmu, a kako je najavljeno, otvoriće...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.