Međunarodna biciklistička trka Juniori kroz Vojvodinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2021, 08:30

Međunarodna biciklistička trka "Juniori kroz Vojvodinu"

Jedna od sve popularnijih biciklističkih trka u regionu „Juniori kroz Vojvodinu“ („Vojvodina race“) i ove godine obeležiće vikend pred nama.

Trka ima dve etape. Prva se vozi 23. oktobra u Erdeviku. Voziće se protiv štoperice – individualni hronometar na stazi dugoj 10 kilometara. Start je u 15,00 časova. Pre toga će u centru Šidana Trgu kulture, u 13,00 časova biti svečano predstavljanje ekipa i učesnika.

Druga etapa se vozi ulicama Šida i duga je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 65 kilometara. Start je u 11,00 časova u centru Šida. Obezbeđeni su trofeji ali i novčane nagrade za najbolje vozače . Biće nagrađen, posebno, i najbolji kadet učesnik ove trke.

"Do sada je prijavljeno više od 50 takmičara iz sedam zemalja Srbije, Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Bugarske", kaže Dušan Gojić ispred organizacije ove trke i potpredsednik BS Srbije.

Trka se vozi po pravilniku Međunarodne biciklsitičke federacije - UCI.

Organizatori su Vojvođanska asocijacija biciklističkih klubova, Biciklistički savez Srbije i biciklistički klub ,,Šid“

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.