Medju 50 tehnoloških firmi sa najbržim rastom 4 srpske

Izvor: Beta, 27.Okt.2010, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Medju 50 tehnoloških firmi sa najbržim rastom 4 srpske

BEOGRAD, 27. oktobra 2010. (Beta) - Na ovogodišnjoj listi najbrže rastućih tehnoloških kompanija u centralnoj Evropi nalaze se i četiri srpske firme, objavila je u sredu konsultantsko-revizorska kompanija Dilojt.

Na listu 50 najbrže rastućih iz Srbije plasirali su se Eksekom (EXECOM), na 23. mesto, Mednet (MadNet), na 34, i Novatel na 49, pri čemu su prve dve na listi drugu uzastopnu godinu. Kompanija Telelink dospela je na listu Zvezda u usponu, i to na četvrto mesto.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

CROZ u Srbiji

Izvor: B&F Online, 27.Okt.2010

Kompanija CROZ osnovala je početkom oktobra preduzeće u Srbiji sa sedištem u Beogradu. CROZ je hrvatska informatička kuća usmerena ka uslugama u finansijskom i javnom sektoru i drugim većim informatičkim sistemima, koja se poslednje tri godine nalazi u vrhu Dilojtove (Deloitte) liste "50 najbrže...

Nastavak na B&F Online...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.