Mediji: Najmanje dve žrtve napada u Nemačkoj, pet osoba ranjeno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Jan.2023, 18:10

Mediji: Najmanje dve žrtve napada u Nemačkoj, pet osoba ranjeno

Najmanje dve osobe su danas ubijene, a pet je ranjeno u napadu nožem na voz na severu Nemačke, javlja nemački Bild pozivajući se na portparola savezne policije.

Nemačka policija saopštila je da je muškarac napao nožem nekoliko putnika pre nego što je voz, koji je putovao iz kila ka Hamburgu, stigao na železničku stanicu u Brokštetu.

Portparol policije u saveznoj nemačkoj državi Šlezvig-Holštajn potvrdio je da je došlo do napada nožem i da ima žrtava, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ali nije dao precizne podatke o njihovom broju, prenosi AP.

Osumnjičeni je uhapšen, navodi Rojters.

U toku je istraga policije na železničkoj stanici u Brokštetu, saopštila je nemačka železnica Dojče ban na Tviteru.

Špigel prenosi i da je do napada došlo oko 15 časova, pre nego što je voz stigao do stanice Brokštet.

Druge informacije o ranjenima i napadu za sada nisu poznate.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U NEMAČKOJ: Muškarac nožem napao više putnika na peronu, ima mrtvih i povređenih

Izvor: Pančevac-online.com, 25.Jan.2023

Na stanici Brokstedt u nemačkoj pokrajini Šlezvig-Holštajn došlo je do tragedije, pošto je, prema prvim informacijama, više ljudi poginulo i povređeno kada ih je nepoznati počinilac napao nožem, potvrdio je portparol federalne policije za RTL-a. Kako se navodi, nepoznati počinilac je nožem...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Dvoje stradalo, a petoro povređeno u napadu nožem na stanici u Nemačkoj

Izvor: RTS, 25.Jan.2023

Dve osobe su poginule, a pet povređeno u napadu nožem na železničkoj stanici u Cugu u Nemačkoj. . Nemačka policija saopštila je da je muškarac nožem napao nekoliko putnika pre nego što je voz, koji je putovao iz Kila ka Hamburgu, stigao na železničku stanicu u...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.