Mato Rajić novi Grizlijev digital i project manager

Izvor: SEEbiz.eu, 01.Mar.2017, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mato Rajić novi Grizlijev digital i project manager

ZAGREB - Mato Rajić novo je pojačanje Grizli komunikacija, zagrebačke agencije koja je proteklog mjeseca obilježila pet godina rada. 

Grizli se Rajićevim dolaskom osnažuje u području digitalne komunikacije i oglašavanja, kao sve važnijim dijelom cjelovitog 360° pristupa koji obuhvaća sve komunikacijske kanale. Rajić će kao voditelj posebnih projekata i digitalnog odjela klijentima Grizli komunikacija osigurati još učinkovitiju promociju najnovijim digitalnim kanalima >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << te doprinijeti u ojačavanju online prisutnosti njihovih brandova.

Mato Rajić karijeru je započeo kao novinar, a radio je u Slobodnoj Dalmaciji, Dnevniku Republika, Tjedniku Zagreb, Večernjem listu i T-portalu, nakon čega je preuzeo poziciju glavnog urednika weba 24sata, a potom i product managera. Kao voditelj agencije VLM ovladao je prilagodbom radnog procesa novim tehnologijama te se zatim u Hrvatskoj lutriji profilirao kao vrhunski stručnjak za digitalne komunikacije, online marketing i branding.

„Rad u komunikacijskoj agenciji novi je izazov jer ću imati priliku na drugačiji način primijeniti dosadašnje iskustvo u vođenju digital projekata. Danas brandovi moraju graditi snažnu online strategiju i biti izrazito prilagodljivi učestalim promjenama kako bi ostali relevantni te se radujem kreativnim rješenjima koja ću osmisliti s Grizlijima. Veseli me ideja rada na međusobno vrlo različitim zahtjevnim projektima za klijente iz raznih sektora, jer su noviteti i dinamičnost ono što me najviše motivira u poslu." – izjavio je Mato Rajić.

„Nije dovoljno samo pričati o novim trendovima u komunikacijama, već ih treba učinkovito implementirati u usluge agencije i klijentima pružiti najsuvremenija rješenja koja odgovaraju vremenu koje je pred nama. Mato Rajić će svojim kompetencijama i iskustvom sigurno povećati konkurentnost Grizli komunikacija na širokom polju komunikacijskih usluga te ćemo od sada biti još više posvećeni inovativnim kampanjama koje integriraju sve dostupne komunikacijske kanale s posebnim naglaskom na digitalni svijet." – izjavio je Tomislav Čehulić, direktor Grizli komunikacija.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.