Izvor: Danas, 01.Mar.2024, 15:31

Mart u beogradskom klubu Kult predvode Valentino Kanzyani, Pablo Bozzi, Ruby i Felver

Beogradski klub Kult donosi bogat muzički program tokom marta meseca, a ističu se internacionalna i regionalna gostovanja, od zagrebačkog house maga Felvera, preko progressive zvezde Ruby-ja sa Malte i talentovanog umetnika iz Bukurešta DJ BRYZ-a, do berlinske senzacije Pabla Bozzija, legendarnog Slovenca Valentina Kanzyanija i Nebs Jacka jednog od najuticajnijih izvođača iz Bosne i Hercegovine.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Valentino Kanzyani, Pablo Bozzi, Ruby i Felver u martu stižu u Kult

Izvor: Blic, 01.Mar.2024

Zagrebački house maga Felvera, progressive zvezde Ruby sa Malte, talentovani umetnik iz Bukurešta DJ BRYZ, Pablo Bozzi, legendarni Slovenac Valentin Kanzyaniji, samo su neka od imena koja dolaze ovog marta u Beograd.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.