Manji pogon domaće fabrike biće otvoren u Drvaru, to je naša konkretna pomoć

Izvor: B92, 21.Sep.2019, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Manji pogon domaće fabrike biće otvoren u Drvaru, to je naša konkretna pomoć"

Predsednik Aleksandar Vučić najavio je da će u Drvaru, većinski srpskom gradu u Federaciji BiH, biti osnovan i napravljen jedan manji pogon domaće fabrike.

Fabrika će biti u državnoj svojini i trebalo bi da ima više od 100 zaposlenih.

"To je naša konkretna pomoć, stvari o kojima želimo da razgovaramo i način na koji želimo da ih rešavamo", podvukao je Vučić na pres konferenciji nakon sastanka sa političkim predstavnicima Srba iz RS.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srbije je preneo novinarima da se na sastanku razgovaralo o nastavku pružanja podrške Srpskoj, da je postignuta puna saglasnost svih i da će Srbija nastojati da ekonomski pomogne koliko može i Republici Srpskoj, ali i Federaciji BiH, naročito tamo gde živi srpski narod.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Nastavljamo pomoć RS, stiže pogon fabrike u Drvar

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Sep.2019

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će, vrlo uskoro, u narednim danima ili nedeljama, u Drvaru, većinski srpskom gradu u Federaciji BiH, biti osnovan i napravljen jedan manji pogon domaće fabrike u državnoj svojini, u kojoj se očekuje mesto za više od 100 zaposlenih.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.