Manje putnika u ruskim avionima

Izvor: B92, 24.Jun.2015, 09:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Manje putnika u ruskim avionima

Ruske aviokompanije prevezle su u periodu januar-maj ove godine 31,39 miliona putnika, što je 1,2 odsto manje nego u istom periodu prošle godine.

Kako je navedeno u konačnim podacima Federalne agencije za vazdušni transport (Rosaviacija), samo u maju broj putnika je povećan za isti procenat, na 8,03 miliona, preneo je Finmarket.ru.

Popunjenost sedišta za pet meseci ove godine smanjena je 0,9 procentnih poena na međugodišnjem nivou, na 75,8 odsto.

U prošlom mesecu taj pokazatelj je povećan 1,2 procentana poena, na 78,7 odsto.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Manje putnika u ruskim avionima

Izvor: Capital.ba, 24.Jun.2015

MOSKVA, Ruske aviokompanije prevezle su u periodu januar-maj ove godine 31,39 miliona putnika, što je 1,2 odsto manje nego u istom periodu prošle godine. Kako je navedeno u konačnim podacima Federalne agencije za vazdušni transport (Rosaviacija), samo u maju broj putnika je povećan za isti procenat,...

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.