Mandarić želi preuzeti Primorske novice

Izvor: SEEbiz.eu, 06.Nov.2018, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mandarić želi preuzeti Primorske novice

KOPER - Biznismen Milan Mandarić zainteresiran je za preuzimanje Primorskih novica.

Primorske novice službeno nisu na prodaju, no većinski vlasnik Splošna plovba bila bi je spremna prodati za dobru cijenu. Prema neslužbenim informacijama Televizije Slovenije, Mandatić im je spreman ponuditi između milijun i 1,2 milijuna eura.

- Imam ozbiljne planove, rekao je Televiziji Slovenije Mandarić potvrđujući interes za Primorske novice.

Prema neslužbenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << informacijama, za preuzimanje ovog dnevnika zanima se više kupaca koji očito smatraju kako je riječ o dobroj investicijskoj prilici.

Prokurist Splošne plovbe Rok Hladnik potvrdio je kako ih je Mandarić upoznao sa svojim namjerama, ali kako konkretne razgovore s njim još nisu vodili.

Mandarić bi u prvom koraku kupio udjel od 52,2 posto kojeg drži Splošna plovba, a potom bi kupio i preostale udjele, između ostaloga i onaj koparskog komunalnog poduzeća Marjetica.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.