Mali i Spajić: Intenziviraćemo aktivnosti FOTO

Izvor: B92, 03.Avg.2021, 10:57

Mali i Spajić: Intenziviraćemo aktivnosti FOTO

Ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa ministrom finansija i socijalnog staranja Crne Gore Milojkom Spajićem.

Na sastanku je bilo reči o ekonomskoj saradnji dve zemlje, za koju je ocenjeno da je dobra, ali i da postoji prostora za njen dalji napredak.

Ministri su se saglasili da su imali veoma konstruktivan sastanak, na kojem su razgovarali i o ekonomskoj situaciji u Evropi i svetu, s obzirom na pandemiju koronavirusa koja ima značajan uticaj na sve svetske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekonomije, saopšteno je iz Ministarstva.

Na sastanku je bilo reči i o inicijativi "Open Balkan" i o prednostima koje ona donosi državama koje su uključene u taj proces.

Mali i Spajić su razgovarali o više potencijalnih zajedničkih projekata između Srbije i Crne Gore, a u narednom periodu će biti intenzivirane aktivnosti kako bi se ti projekti i realizovali.

Sagovornici su zaključili da postoji dosta potencijala za ekonomsku saradnju dve zemlje i da se kroz tu saradnju mogu ostvariti brojni benefiti za privredu i građane i Srbije i Crne Gore.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministri finansija Srbije i Crne Gore razgovarali o saradnji dve zemlje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Avg.2021

Ministar finansija u Vladi Republike Srbije Siniša Mali sastao se danas sa ministrom finansija i socijalnog staranja Crne Gore Milojkom Spajićem, a na sastanku je bilo reči o ekonomskoj saradnji dve zemlje, za koju je ocenjeno da je dobra, ali i da postoji prostora za njen dalji napredak...Ministri...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.