Mali dočekao premijera Mađarske

Izvor: B92, 19.Jun.2023, 20:06

Mali dočekao premijera Mađarske

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali dočekao je premijera Mađarske Viktora Orbana na aerodromu "Nikola Tesla".

Mali je istakao da očekuje potpisivanje nekoliko važnih sporazuma što će dati dodatni impuls saradnji Srbije i Mađarske.

"Našeg velikog prijatelja, premijera Mađarske dočekao sam danas na aerodromu "Nikola Tesla", a uoči sutrašnje sednice strateškog saveta za saradnju Srbije i Mađarske. Očekuje nas i potpisivanje nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << važnih sporazuma što će dati dodatni impuls saradnji naše dve zemlje", napisao je Siniša Mali na svom Instagram profilu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SINIŠA MALI DOČEKAO ORBANA NA AERODROMU: Očekuje nas i potpisivanje nekoliko važnih sporazuma

Izvor: Pančevac-online.com, 19.Jun.2023

Premijer Mađarske Viktor Orban stigao je u posetu Srbiji. – Našeg velikog prijatelja, premijera Mađarske Viktora Orbana dočekao sam danas na aerodromu “Nikola Tesla”, a uoči sutrašnje sednice strateškog saveta za saradnju Srbije i Mađarske. Očekuje nas i potpisivanje nekoliko važnih...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.