Mali: U toku razgovor o sektorskoj podršci sa predstavnicima hotelijera, turističkih agencija..

Izvor: B92, 11.Maj.2020, 08:52

Mali: U toku razgovor o sektorskoj podršci sa predstavnicima hotelijera, turističkih agencija..

Beograd -- U Privrednoj komori u toku je sastanak o sektorskoj podršci sa predstavnicima hotelijera, turističkih agencija, saopštio je ministar finansija Siniša Mali.

"Razgovaramo u Privrednoj komori Srbije o sektorskoj podršci sa predstavnicima hotelijera, turističkih agencija, udruženja turističkih vodiča, organizatora dogadjaja... Sagledavamo na koji način dodatno možemo da im pomognemo da prevazidju krizu koja je izazvana virusom Covid 19", napisao je Mali na svom Instagram profilu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mali:Spremni smo za dodatnu pomoć najugroženijim sektorima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2020

U narednim danima biće formirane manje radne grupe kako bi se u što kraćem periodu donele adekvatne mere pomoći hotelijerima, turističkim agencijama i prevoznicima putnika u drumskom saobraćaju, saopštilo je Ministarstvo finansija...Ministar finansija Siniša Mali razgovarao je danas u Privrednoj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.