Mali: Svi studenti u Srbiji dobijaju besplatnu platnu karticu, niz popusta i pogodnosti

Izvor: B92, 17.Nov.2023, 17:13

Mali: "Svi studenti u Srbiji dobijaju besplatnu platnu karticu, niz popusta i pogodnosti"

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali čestitao je Međunarodni dan studenata i podsetio da je u toku prijavljivanje za studentske kartice.

"Dragi studenti, srećan vam Međunarodni dan studenata", napisao je Mali na Instagramu.

"Ovaj dan obeležava se u znak sećanja na 17. novembar 1939. godine, kada su nacisti ubili 20 čehoslovačkih studenata, koji su demonstrirali protiv okupacije svoje zemlje. Kada pričamo o studentskim dešavanjima u našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zemlji, saslušali smo vas i podržali najveći studentski projekat u Srbiji – nove studentske kartice. Ministarstvo finansija i Ministarstvo prosvete zajedno sa Poštanskom štedionicom omogućili su svim studentima u Srbiji da dobiju besplatnu platnu karticu, koja podrazumeva niz popusta i pogodnosti, i za samo pet dana imamo čak 48.000 prijava. Ulažemo u vas, jer vi ste naša budućnost", rekao je Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.