Mali: Sjajna vest za Srbiju! Igrali smo utakmicu sa velikim državama na svetu

Izvor: B92, 21.Jun.2023, 15:15

Mali: "Sjajna vest za Srbiju! Igrali smo utakmicu sa velikim državama na svetu"

Povodom izbora Srbije za domaćina renomirane međunarodne izložbe EXPO2027, oglasio se i ministar finansija Siniša Mali.

Izbor naše zemlje za domaćina Međune specijalizovane izložbe Expo 2027, je sjajna vest za Srbiju i za sve njene građane, kao i velika čast za našu zemlju, posebno imajući u vidu činjenicu da je Beograd pobedio u veoma jakoj konkurenciji, izjavio je danas potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali.

"Igrali smo utakmicu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << velikim državama na svetu. Sa Amerikom, Španijom, Tajlandom i Argentinom i jedan Beograd i jedna Srbija je dobila tu čast da bude domaćin jedne ovakve izložbe koja će se održati od 15. maja do 15. avgusta 2027. ", kazao je on za Tanjug.

Prethodno se tim povodom obratio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Uskoro opširnije...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mali: Izbor naše zemlje za domaćina EXPO 2027 sjajna vest za Srbiju

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 21.Jun.2023

BEOGRAD – Izbor naše zemlje za domaćina Međunarodne specijalizovane izložbe Expo 2027, je sjajna vest za Srbiju i za sve njene građane, kao i velika čast za našu zemlju, posebno imajući u vidu činjenicu da je Beograd pobedio u veoma jakoj konkurenciji, izjavio je danas potpredsednik Vlade...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.