Mali: Nastavljamo sa reformama i poboljšavamo životni standard građana Srbije

Izvor: B92, 08.Jun.2023, 16:35

Mali: Nastavljamo sa reformama i poboljšavamo životni standard građana Srbije

Ministar finansija Siniša Mali naveo je da novca imamo dovoljno, da javne finansije ostaju stabilne i da nastavljamo sa reformama.

"Јavne finansije Republike Srbije su u potpunosti stabilne, zahvaljujući odgovornoj ekonomskoj politici koju vodimo i ponosan sam što nastavljamo da nižemo uspehe i što u doba svetske ekonomske krize, možemo da pokažemo rezultate građanima Srbije i da ih konkretno pomognemo i podržimo. Dakle, nikakve prazne priče, već konkretne ekonomske >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << mere koje će poboljšati kvalitet života građana Srbije i doprineti da oni žive bolje", objavio jeMali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.