Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2024, 13:09

Mali: Na gradilištu u Surčinu počela gradnja hala za Ekspo, postavljaju se šipovi

Na gradilištu u Surčinu, kao što je i obećano, počelo je postavljanje šipova za izgradnju Ekspo kompleksa, čime je započeta izgradnja hala, izjavio je danas potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali. "Naime, za potrebe realizacije međunarodne specijalizovane izložbe Ekspo 2027. počinje izgradnja sedam hala - Univerzalne hale multifunkcionalnog karaktera i šest izložbenih hala. Hale su raspona 45 + 45 m, osim Univerzalne hale, koja je raspona 90 metara. Dužina hala iznosi 130 do 140 metara", objavio je Mali na instagramu, uz video sa gradilišta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mali: Na gradilištu u Surčinu počela gradnja hala za EXPO, postavljaju se šipovi

Izvor: Blic, 08.Feb.2024

Na gradilištu u Surčinu, kao što je i obećano, počelo je postavljanje šipova za izgradnju EKSPO kompleksa, čime je započeta izgradnja hala, izjavio je danas potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.