Mali: Kao što smo uspeli da izgradimo Beograd na vodi, tako ćemo uraditi i metro

Izvor: B92, 14.Jan.2021, 21:19

Mali: "Kao što smo uspeli da izgradimo Beograd na vodi, tako ćemo uraditi i metro"

Beograd -- Ministar finansija Siniša Mali objavio je na svom nalogu na Instagramu da je održan još jedan sastanak radne grupe za izgradnju metroa.

Kako je naveo, sve nadležne institucije potpuno su posvećene ovom poslu kako bi sve bilo spremno za početak radova na Makiškom polju krajem ove godine.

"Prvi naredni korak je potpisivanje Sporazuma o saradnji 22. januara, koji će po prvi put formalizovati saradnju izmedju kineske i francuske strane, a čije kompanije će zajedno sa nama raditi na ovom važnom projektu. Kao što smo uspeli da izgradimo 'Beograd na vodi', iako niko u to nije verovao, tako ćemo uraditi i beogradski metro!", napisao je Mali.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mali: Izgradili smo Beograd na vodi, izgradićemo i metro

Izvor: Blic, 15.Jan.2021, 00:11

Ministar finansija Srbije Siniša Mali saopštio je večeras da je održan još jedan sastanak radne grupe za izgradnju metroa u Beogradu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.