Mali: Ekspo radovi obavljaju se i noću FOTO

Izvor: B92, 20.Feb.2024, 12:51

Mali: "Ekspo radovi obavljaju se i noću" FOTO

Ministar finansija Siniša Mali objavio je da se EXPO radovi obavljaju i noću i da će novi grad biti napravljen za tri godine.

"EXPO radovi obavljaju se i noću. U toku je postavljanje šipova za izgradnju sedam hala", napisao je Mali na svom Instagram profilu.

"Nema stajanja kada se ceo svet sprema da dodje u Srbiju 2027. godine. Bićemo spremni, bićemo pravi domaćini, pokazaćemo koliko je veliki put Srbija prešla od jedne ekonomski nerazvijene zemlje pred bankrotom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << do zemlje organizatora najveće svetske manifestacije, u samo jednoj deceniji. Ako smo mogli u tim godinama da podignemo na noge novu državu, nije nam teško da za EXPO napravimo novi grad za tri godine", napisao je Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.