Mali: Dobio sam Đilasa na sudu koji je potvrdio presudom da je u redu što sam ga nazvao lopovom

Izvor: B92, 24.Okt.2023, 17:52

Mali: Dobio sam Đilasa na sudu koji je potvrdio presudom da je u redu što sam ga nazvao lopovom

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je prošle godine Dragana Đilasa dobio na sudu.

On je dodao da je naplatio sve sudske troškove, a da je sud potvrdio da je u redu to što je Đilasa nazvao lopovom.

"Na sudjenju o kome ste imali priliku da čujete, navodno ja sam nešto jaukao i da sam se žalio, a ja pobedio. Kaže pravosudna presudna, tačno 15. septembra prošle godine sam naplatio sve sudske troškove od Dragana Đjilasa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Tu se navodi: odbija se kao neosnovan tužbeni zahtev tužioca Dragana Đilasa kojim je tražio da se obaveže tuženi Siniša Mali da tužiocu na ime nematerijalne štete u vidu duševnih bolova, povrede časti i ugleda, isplati određeni iznos. Gde sam ja rekao i označio tužioca kao osobu koja krade. Da sam ja rekao da je Dragan Đilas lopov i da krade. Dragan Đilas me je tužio i sud je presudio u moju korist", rekao je Mali.

On je naveo da je otišao u sud i argumentovano pokazao sve spise i dokumente.

"Toliko o tome ko je u pravu. I toliko o tome kakav sam bio onakav ili ovakav. Što se tiče tih suđenja, kao što vidite dođem, argumentovano, pokažem sve spise i dokumente. Sud presudi da sam u pravu i još naplatim novac od Dragana Đilasa", rekao je Mali.

Mali je dodao da je, verovatno, on izuzetak kada je reč o ljudima koji su nešto dobili od Đilasa.

"Možda sam retka osoba koja je nešto naplatila od Đilasa jer je on uglavnom naplaćivao od građana Beograda i Srbije. Pravosudna tužba Dragana Đilasa, ja pobedio, uplaćen novac na račun 15. septembra, gde je sud rekao da nikakav problem nije i da je u redu što sam ga ja nazvao da je lopov", rekao je on.

Računao sam i došao do toga koliko je novac otišao u džepove Đilasa pa smo izračunali da je to bio 619 miliona evra tokom godina koliko je bio na vlasti. "Prihodovao je 80 evra svakog minuta tokom godina kojih je bio na vlasti", naveo je Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MALI: Dobio sam Đilasa na sudu koji je potvrdio presudom da je u redu što sam ga nazvao lopovom

Izvor: Kurir, 24.Okt.2023

Potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali izjavio je danas da je prošle godine Dragana Đilasa dobio na sudu i naplatio sve sudske troškove, a da je sud potvrdio da je u redu to što je Đilasa nazvao lopovom.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.