Izvor: Danas, 07.Maj.2023, 13:29

MUP pozvao građane da od sutra predaju svoje nelegalno oružje

Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je građane Srbije da od sutra predaju svoje nelegalno oružje mesno nadležnoj policijskoj stanici od 7 do 19 časova i da za to apsolutno nemaju niti krivično-pravno, niti prekršajno-pravnu odgovornost , kao ni obavezu da obrazlažu poreklo tog oružja, rekla je Biljana Otović Pjanović iz Službe za suzbijanje kriminala MUP-a, prenosi RTS.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP POZIVA SVE GRAĐANE SRBIJE: Predajte nelegalno oružje sutra od 7 do 19 časova u najbližoj nadležnoj policijskoj stanici!

Izvor: Pančevac-online.com, 07.Maj.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je građane Srbije da od sutra predaju svoje nelegalno oružje mesno nadležnoj policijskoj stanici od 7 do 19 časova i da za to apsolutno nemaju niti krivično-pravno, niti prekršajno-pravnu odgovornost , kao ni obavezu da obrazlažu poreklo tog oružja, rekla...

Nastavak na Pančevac-online.com...

MUP pozvao građane da od sutra predaju nelegalno oružje

Izvor: Danas, 07.Maj.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije pozvalo je građane koji poseduju neregistrovano oružje da ga od sutra, 8. maja do 8. juna ove godine, predaju najbližoj policijskoj stanici.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.