Izvor: B92, 21.Maj.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: potraga za Miodragom Kostićem

Novi Sad -- Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije raspisalo je potraga za Miodragom Kostićem.

To je učinjeno zato što se on u petak nije javio Odseku za suzbijanje privrednog kriminala, a postoje indicije da je napustio teritoriju Srbije.

Sekreterijat unutrašnjih poslova u Novom Sadu saopštio je da se Miodrag Kostić nije odazvao pozivu da se danas u 9.00 časova javi Odseku za suzbijanje privrednog kriminaliteta, navodi se u saopštenju MUP Srbije i dodaje da >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je, "obzirom da se nije odazvao i da postoje indicije da je napustio teritoriju Republike Srbije, Odsek za suzbijanje privrednog kriminaliteta raspisao je potragu za Miodragom Kostićem".

Miodrag Kostić odazvaće se pozivu Odseka za suzbijanje privrednog kriminaliteta novosadske policije čim se vrati sa puta, rečeno je agenciji Beta u službi za informisanje te kompanije. U MK Komercu ističu da Kostiću taj poziv nije lično uručen, te da je on u petak policiji poslao pisano obaveštenje da će se tim povodom javiti čim se vrati sa puta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.