MUP: Na sastanku sa Vučićem razgovarano o povećanju plata

Izvor: Studio B, 09.Dec.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Na sastanku sa Vučićem razgovarano o povećanju plata

Na današnjem sastanku premijera Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića sa predstavnicima Nezavisnog sindikata policije razgovarano je o povećanju plata pripadnika MUP tokom sledeće godine i jednokratnoj pomoći, kažu u MUP-u.

MUP navodi da u dogovoru sa Vladom Srbije i realnim finansijskim mogućnostima nastavlja da ulaže napore kako bi se popravio položaj svih zaposlenih u Ministarstvu.

U saopštenju je precizirano da je o povećanju >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << plata razgovarano u skladu sa realnim finansijskim mogućnostima, kao i jednokratnoj pomoći za sve policijske službenike.

Takođe, predstavnicima Nezavisnog sindikata policije predočeni su svi napori koje MUP već mesecima ulaže kako bi se popravio položaj zaposlenih, kao i inicijative ministra Stefanovića u cilju obezbeđivanja bolje opreme i boljih uslova rada.

Članovi sindikata upoznati su i sa naporima koji se ulažu u pronalaženju adekvatnog smeštaja za pripadnike Žandarmerije u Nišu i predočeno im je da će se vrlo brzo, u dogovoru sa Ministarstvom odbrane, pronaći adekvatan prostor u tom gradu.

Predstavnici NSP-a su obavešteni da je na inicijativu ministra Stefanovića obezbeđeno još milijardu i po dinara za izmirivanje dugovanja zaposlenima na ime putnih troškova i taj novac će biti isplaćen do kraja godine.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Na sastanku sa Vučićem razgovarano o povećanju plata

Izvor: Blic, 09.Dec.2015

Na današnjem sastanku premijera Aleksandra Vučića i ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića sa predstavnicima Nezavisnog sindikata policije razgovarano je o povećanju plata pripadnika MUP tokom sledeće godine i jednokratnoj pomoći, saopšteno je iz MUP...MUP navodi da u dogovoru sa...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.