Izvor: Danas, 28.Apr.2023, 11:12

MUP: Krenite na vreme i vozite pažljivo tokom praznika

Povodom predstojećih prvomajskih praznika, tokom kojih se na putevima u Srbiji očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve učesnike u saobraćaju da isplaniraju svoje putovanje, krenu na vreme, voze pažljivo i poštuju propise kako bi na odredište stigli bezbedno, izjavio je danas pripadnik Uprave saobraćajne policije Dejan Stević.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP UPUTIO APEL SVIM UČESNICIMA U SAOBRAĆAJU: Pojačana kontrola tokom praznika, policija će posebno da lovi ovaj prekršaj!

Izvor: Pančevac-online.com, 28.Apr.2023

Povodom predstojećih prvomajskih praznika, tokom kojih se na putevima u Srbiji očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, Ministarstvo unutrašnjih poslova apeluje na sve učesnike u saobraćaju da isplaniraju svoje putovanje, krenu na vreme, voze pažljivo i poštuju propise kako bi na odredište stigli...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.