MINISTAR CVETKOVIĆ SE SASTAO SA DELEGACIJOM MMF-a: Imamo očuvanu makroekonomsku, finansijsku i energetsku stabilnost!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2024, 18:45

MINISTAR CVETKOVIĆ SE SASTAO SA DELEGACIJOM MMF-a: Imamo očuvanu makroekonomsku, finansijsku i energetsku stabilnost!

Strane direktne investicije stabilne.
Ministar privrede Slobodan Cvetković sastao se danas sa delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koju je predvodio Donal Mekgetigan, šef misije!
Cvetković je istakao da je Vlada Republike Srbije posvećena reformi privrednih društava u vlasništvu Srbije i povećanju koristi od državnog vlasništva za zemlju i građane.
Jedan od ciljeva Zakona o upravljanju privrednim društvima koja su u vlasništvu Republike Srbije je osnaživanje, korporativizacija i bolje upravljanje državnim preduzećima sa namerom ostvarivanja boljih poslovnih rezultata. Ovim zakonom je propisano da će Ministarstvo privrede biti organ državne uprave koji...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.